Betonverhardingen | Knipscheer Infrastructuur B.V. Betonverhardingen – Knipscheer Infrastructuur B.V.

VLOEISTOFDICHTE BETONVLOEREN

In het werk gestorte vloeren, vloeistofdicht, gekleurd, alles is mogelijk!

Knipscheer biedt u het gehele pakket van aanleg van een functionele vloeistofdichte vloer tot een modern gekleurde en geprinte beton vloer. Toepasbaar bij o.a. tank-stations, brugdekken (als trottoir) en rammelstrook rotondes. Knipscheer Infrastructuur is KIWA-gecertificeerd en legt vloeistofdichte betonvloeren desgewenst aan conform de BRL 7700 . Ook het verstrekken van een PBV-verklaring is mogelijk. Ook het ontwerp, constructieberekeningen e.d. kunnen wij voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend meer informatie op inzake de realisatie van bijvoorbeeld wasplaatsen, tankplaatsen, recycle en upcycle perrons en dergelijke.

FIGURATIE BETON / PRINT BETON

Wij realiseren allerlei vormen van gefigureerde betonverhardingen. Er zijn verschillende motieven van de printafdruk en dit kan middels kunststoffolie of stalen mallen aangebracht worden. Tevens is het mogelijk om het beton door en door of alleen oppervlakkig te voorzien van een gewenste kleur. Vraag vrijblijvend bij ons een offerte op!

 

Specialistische Civiele betonbouw : Deksloven, Schanskorven, Geluidschermen, Gemalen, Bushaltes, Bergbezinkkelders, Bruggen ……….. (zie kopje Civiele betonbouw)