Asfalt Reparaties | Knipscheer Infrastructuur B.V. Asfalt Reparaties – Knipscheer Infrastructuur B.V.

Knipscheer Infrastructuur heeft sinds kort de beschikking over een speciaal ingerichte BE-combinatie met een machine die het mogelijk maakt om brede, diepe scheuren en gaten duurzaam te dichten (zie foto's). Daarnaast kan ook craquelé effectief worden gerepareerd. In de speciale Warm Vloeibaar Asfaltbeton machine wordt het unieke pre­fab asfaltmengsel (productcertificaat) verwarmd en gemengd en aansluitend ter plaatse verwerkt.

Vooruitlopend kunnen de gaten en scheuren aan de rand gefreesd worden met een speciaal ontworpen compacte freesmachine (zie foto) ter bevordering van het hechtings­vlak. Vervolgens worden de scheuren en gaten schoon geblazen, verwarmd en daarna gevuld met vloeibaar asfalt (zie foto) en na afwerking afgestrooid met split.

Belangrijk voordeel is het feit dat het gerepareerde opper­vlak direct overrijdbaar is na afkoeling en hierdoor is de verkeershinder tijdens reparatie minimaal. Door de voorbehandeling en het warme asfaltmengsel wordt het één duurzame constructie.

Indien u meer informatie wilt over deze activiteit, kunt u contact opnemen met Hans van Kolthoorn (06-53261840).