Ter gelegenheid van de jubilea die we binnen de Knipscheer Groep hebben gevierd – Infrastructuur 40 jaar, Rail-Infra 20 jaar en Infra-clean 15 jaar – is er een nieuwe ‘Knipscheer Update’ gepubliceerd.

Sinds de start van ons bedrijf in 1980 zijn we van een kleine aannemer in de grond- weg- en waterbouw gegroeid naar een betrouwbare infrapartner in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw lokale infrapartner met ervaring, expertise en een groot eigen netwerk. We gaan altijd voor kwaliteit, service en het nakomen van gemaakte afspraken. Een project, hoe klein of groot ook, is bij ons in vertrouwde handen.

Prettige samenwerking
In deze uitgave belichten we specifiek de ervaring die we hebben opgedaan met werken in bouwteam. Naast onze eigen mensen komen ook opdrachtgevers en bouwteampartners aan het woord. Bij deze willen we hen van harte danken voor de medewerking aan deze uitgave en de prettige samenwerking!

Duurzaamheid
Naast het thema ‘werken in bouwteam’ laten we u vanuit onze Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-clean enkele voorbeelden zien van de concrete stappen die we nemen op het gebied van duurzaamheid.

Wij zijn trots op de werken die we realiseren en de projecten die we mogen doen. Namens alle medewerkers van ons bedrijf wensen we u veel leesplezier!

Klik om te lezen: Knipscheer Update Jubileumeditie voorjaar 2023