Wij hebben als Knipscheer Infra Groep het sponsorcontract bij Almere City weer verlengd ! 

,,Als ondernemer is het een prima manier om te netwerken, door de BVO te ondersteunen in de stad waar je woont en werkt.” Aan het woord is directeur René Knipscheer van Knipscheer Infrastructuur B.V., het bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. Al jaren zijn zij een graag geziene gast in de Business Lounge.

,,De commerciële afdeling van Almere City FC heeft het goed voor elkaar. Je voelt je altijd thuis en ons is ons. Altijd een hapje en een drankje en binnen een minuut sta je aan de kant van het veld,” weet Knipscheer.

In 1980 werd het bedrijf opgericht in Dronten door Jan en Joke Knipscheer.  De keuze om met City in zee te gaan werd enkele jaren geleden gemaakt, toen Almere City vanuit het hoofdkantoor in Almere werd bezocht. Toenmalig burgemeester Annemarie Jorritsma benadrukte daar het belang van de plaatselijk BVO bij ondernemers. Voor Knipscheer was dit het laatste zetje om Almere City te ondersteunen en lid te worden van de Business club.

Knipscheer is van oorsprong een ‘echt’ Flevolands bedrijf. Het heeft de afgelopen jaren ook vestigingen in Lelystad, Zeewolde en Emmeloord opgebouwd. Sinds medio 2018 voegde het bedrijf daar ook nevenvestigingen in Wezep en Heerenveen aan toe: ,,Op deze wijze kunnen ook vanuit de bestaande vestigingen de omliggende provincies snel bereikt worden voor het uitvoeren van werkzaamheden. We bouwen daarmee letterlijk en figuurlijk aan de toekomst.”

Vanuit interesse, maar ook vanuit professie, kijkt Knipscheer Infrastructuur naar de verbouwing van het Yanmar Stadion. ,,Je ziet dat er de afgelopen jaren een andere dynamiek rond Almere City FC hangt. Er wordt gepraat over de club. De Eredivisie is dichtbij en het is mooi dat de eerste stap maken met een nieuw stadion. Dit brengt ook weer nieuwe mooie mogelijkheden met zich mee, ook voor de Business Club.”