© Knipscheer HOLDING B.V.
©
Knipscheer INFRASTRUCTUUR B.V.
© Knipscheer RAIL-INFRA B.V.
© Knipscheer INFRA-CLEAN B.V.

Alle teksten, afbeeldingen en informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Knipscheer Holding B.V., Knipscheer Infrastructuur B.V., Knipscheer Rail-Infra B.V. of Knipscheer Infra-Clean B.V. ofwel is voor het gebruik op deze website toestemming verkregen door de betreffende eigenaars van die gegevens, waaronder:

  • Dhr. R. (René) Knipscheer, algemeen directeur Knipscheer Holding B.V.;
  • Dhr. D. (Daan) Westerhout, content manager Knipscheer Holding B.V.;
  • Dhr. H. (Henk) Toetenel, algemeen directeur Knipscheer Infra-Clean B.V;
  • Dhr. A. (Arjan) Beens, bedrijfsleider Knipscheer Rail-Infra B.V.

Indien u informatie van deze website wilt overnemen, dan kunt u een e-mail sturen naar website@knipscheer.com.

Bij het technisch ontwerp van de site is gebruik gemaakt van HTML5, PHP en CSS3 om een efficient en compact (responsive) resultaat te verkrijgen. De website(s) functioneren het beste in Google Chrome (Windows & Mac) of Safari (Mac & iOS).

Er wordt regelmatig gecontroleerd of de inhoud correct is en codes voldoen aan de opgestelde eisen. Daarbij worden ook alle meest recente updates geïnstalleerd. Indien u desondanks fouten of missende links tegenkomt, mailt u deze fouten dan naar website@knipscheer.com.

De site wordt ondersteund door WordPress.

Daan Westerhout voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar pagina’s op de website van www.knipscheer.com mag altijd. Knipscheer Infrastructuur stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gestelt.